Våre rom

Våre rom 1
Singelrom 4:
Våre rom 2
Singelrom 3:
Våre rom 3
Singelrom 2:
Våre rom 4
Singelrom 1:
Våre rom 5
Singelrom 5:

Singelrom med fjellutsikt

Våre singelrom med fjellutsikt tilbyr en intim og behagelig opplevelse for den enkelte reisende. Med kun tre slike rom tilgjengelig, kan gjestene nyte en sjelden og imponerende utsikt over de majestetiske fjellene. Rommene er designet for én person og er utstyrt med en komfortabel enkeltseng. Merk at ekstrasenger ikke er tilgjengelige her.

Sidefløysrom

Rommene har inngang fra utsiden på bakkeplan, og er lett tilgjengelig med parkering rett utenfor. Rommene er intime og kjæledyrvennlige og har en privat inngang. Praktisk komfort med sammensatte senger, moderne bad, perfekt for de som reiser med kjæledyr. Parkett i ti av tolv rom. Merk at ekstrasenger ikke er tilgjengelige her.

Våre rom 6
sidefløy-1:
Våre rom 7
sidefløy-2:
Våre rom 8
sidefløy-3:
Våre rom 9
sidefløy4:
Våre rom 10
fjellutsiktsrom:
Våre rom 11
fjellutsiktsrom1:
Våre rom 12
fjellutsiktsrom2:
Våre rom 13
fjellutsiktsrom3:
Våre rom 14
fjellutsiktsrom5:

Standardrom fjellutsikt

Imponerende utsikt mot de majestetiske fjellene venter i disse rommene. Rommene har sammensatte senger, valg mellom vegg til vegg-teppe eller parkett og de essensielle bekvemmeligheter. Du kan finne roen med en uforglemmelig opplevelse.

Standardrom fjordutsikt

Opplev den storslåtte fjorden rett fra balkongen i disse rommene, som kommer med sammensatte senger, valg mellom vegg til vegg-teppe eller parkett og de essensielle bekvemmeligheter. Alle rommene har balkong med utemøbler. Ideelt for de som ønsker å nyte naturens ro, med en fantastisk utsikt over Kvinnheradsfjorden.

Våre rom 15
fjordutsiktsrom1:
Våre rom 16
fjordutsiktsrom2:
Våre rom 17
fjordutsiktsrom3:
Våre rom 18
fjordutsiktsrom:
Våre rom 19
Juniorsuiter2:
Våre rom 20
Juniorsuiter4:
Våre rom 21
Juniorsuiter5:
Våre rom 22
Juniorsuiter6:
Våre rom 23
Juniorsuiter7:
Våre rom 24
Juniorsuiter8:
Våre rom 25
Juniorsuiter1:

Juniorsuiter

Vi har fire flotte juniorsuiter, alle med enestående fjordutsikt. Rommene er komfortable med en sittegruppe, en hel dobbeltseng, og ekstra fasiliteter som vannkoker og mini-kjøleskap. Alle rommene har balkong med utemøbler, hvor en kan nyte en fantastisk utsikt i vakre omgivelser.

Brudesuite

Vi har to romslige og flotte brudesuiter med enestående utsikt. Rommene har en hel dobbeltseng, og ekstra fasiliteter som sittegruppe, vannkoker, og mini-kjøleskap. Begge rommene har en stor balkong med utemøbler, hvor en kan nyte utsikten i vakre omgivelser.

Våre rom 26
rom-(9)-(1):
Våre rom 27
rom-(17):
Våre rom 28
rom-(12)-(1):
Våre rom 29
rom-(13):
Våre rom 30
rom-(18):